söndag 5 mars 2017

Tiden mellan jul och påsk-pyssel....


Mars, så välkommet men inte lika varmt som jag hoppats på men en vacker dag så vänder det. Lite påskinspirerat pyssel har jag hunnit med, har ju tidigare år gjort videägg men ville göra en lite mindre påskig form i år så det blev videklot, tänkte de ska passa i vintertiden mellan julen och påsken med. Jag limmar de små kissarna med smältlim på frigolitkulor, pilligt men roligt.Ha en fin vecka allihopa!

5 kommentarer:

Meta sa...

Gjorde åxå såna förra året men de var inte fina efter ett tag de krympte kissarna. Kanske var det inte rätt tid jag tog dom. Undrar om jag ska testa i år med kanske. Fina är de i alla fall. Det är bra att ha lite pyssel för sig nä vädret är som det är.
Ha nu en bra vecka
Kram Meta

Mamma C sa...

Så vackert det blev. Klart man saknar badtunnan, men var sak har sin tid. Nu är det badkar som gäller. Kan ju inte titta på stjärnorna nu när jag badar. Men då får man blunda och tänka sig bort.
Kram Mamma C

Hajan sa...

GRATTIS TILL DE JÄTTEFINA BILDERNA, GOD FORTSÄTTNING I VÅRT
VINTERLAND

Lena i Wales sa...

Vackert!
Här i Wales har våren kommit på allvar, hopps jag. Har besökt kusten i början och där blommade kamelian redan.
Ha det bra!

HWIT BLOGG sa...

Så fint och inspirerande! Det måste jag testa att göra...ja våren dröjer men jag börjar med penséer idag och hoppas på att våren finns där runt hörnet :)
Kram från Titti