måndag 30 januari 2017

Hoppsan sa...


Hoppsan sa vilket långt hopp det blev här på bloggen. Jag har ju inte glömt den utan det beror helt och hållet på tidsbrist. Både jul och nyår och nästan hela januari har hunnit passera sen jag gjorde ett inlägg här senast, det bara blev så.  Julen var bra och det nya året har startat hyfsat, förutom att håret började brinna av ett ljus på Formex förra veckan (blev snabbt släckt av en försigkommen leverantör och en flaska ramlösa) så nu är håret nyklippt och fräscht i stället :D Sånt som händer helt enkelt. Många olika projekt pågår samtidigt i mitt liv så det blir inte så mycket fotograferande med kameran, mest mobilbilder som hamnar på instagram i stället. Så här kommer en blandning av foton från senaste månaden.
 Ha det gott allihopa!
💗

4 kommentarer:

Hajan sa...

Tusen tack, dey var en snabb leverans. Så glad att diu skickade lite
till oss som inte har Instagram.
God fortsättning nu så kanske vi hörs fler ggr.
kram Hajan

Mamma C sa...

Så kan det bli ibland med bloggen. Tur att det inte blev värre med eldsvådan.
Kram mamma c

Meta sa...

Uschdå det var inte trevligt tur att det gick bra.Ibland behöver man en knuff för att komma till frissan HIhi..Ja men visst är det vaxblomma inte klocka som jag skrev men det blev rätt på IG. Fina bilder hos dig som vanligt det är så roligt när du dyker upp. hoppas det inte blir så långt i mellan igen.
Ha det gott och njut lite med
Kram Meta

HWIT BLOGG sa...

Så blir det ibland! Men har saknat dina inlägg dock :) Oj jösses, att få eld i håret på Formex låter inte bra, men ok, det blev en ny frisyr då...ja du får täka positivt :)
Önskar dig en glad tisdag!
Kram Titti