söndag 22 februari 2015

Glömde bort...

 
I bland så glömmer man helt enkelt bort den, bloggen. Men det gör inte så mycket för den finns ju där och jobbar i det tysta ändå. I dag är det i alla fall dags för ett nytt litet inlägg, som inte handlar om någonting särskilt alls utan som bara är ett utlopp för min lust att skapa i bild. Önskar en fin kväll och en fin start på den nya veckan som kommer till alla er som tittar in här och så påminner jag om att jag finns ju på instagram  (länk längst upp i högerspalten) med för den som vill se lite tätare uppdateringar ur min vardag.

lördag 14 februari 2015

Over and out...


 
Over and out kan man väl kalla dessa tulpaner nu men de var ju underbart vackra ända in i det sista :) Färgen som var väl något åt det koralltonade hållet med gult uti kanterna och så de krusigt vågiga bladen, har nog aldrig hittat några vackrare i mitt tycke.
 Önskar er alla en fin dag!

söndag 8 februari 2015

Is i träsket...
 
Vi har ett litet träsk som vi kallar det nedanför där vi bor, där bor diverse olika djur. På sommaren kan man se rådjuren plaska och dansa runt i den lilla dammen som finns men på vintern ser man mest harar. Vi följde hararnas stig genom oröjd mark fram till den lilla dammen som nu har ett skal av is. I fantasin kan man se att det nog är där älvor och annat småknytt tar sina skridskoturer för vist må det väl finnas älvor och annat även ett litet stenkast från staden?
 Ha det fint alla!

fredag 6 februari 2015

Bedagade divor...

 
Ett gäng bedagade divor i vas och ett ljus som lyser upp småruggiga februarimorgnar är vad jag visar i dag. De där Tulpanerna som sjunger på sista versen är ju så vackra och ljusen behövs än för att lysa upp vardagen. 
Önskar er alla en riktigt fin fredag och helg!

söndag 1 februari 2015

Sagovärld... 
 
 

 
I bland är det riktigt skönt med tråkväder på söndagarna, en bra ursäkt att få stanna inne och bara va eller att få skapa. Idag har jag och min kamera lekt med känslan av sagovärld, det har vi ju i och för sig gjort förr så det är inget nytt men det är lika roligt för det. Boken med den sagolikt vackra Snövit i bakgrunden är illustrerad av Benjamin Lacombe, Fil de Fer-kronorna är gjorda av mig och de små glasflaskorna innehåller förstås älvglitter och annat magiskt.
 Ha en fin ny vecka som kommer allihopa!