lördag 8 november 2014

Värme eller kyla...

 


 
Så här en bit in i november börjar det bli kallare även om det kanske är varmare än vanligt så hade vi snö en dag tidigare i veckan, snö och frost är vackert slask är dock mindre kul.  Till veckan ska här göras ett arbete med värmen i vår förening det kommer att innebära kalla lägenheter i en dryg vecka, jag undrar ju varför de inte gör sånt när det fortfarande är varmt ute. I dag får jag ägna dagen åt att rensa vårt extra förråd vi hyr i trapphuset så de når fram till elementet där, ser inte fram emot det alls kan jag säga, jag har ju min ordning i ordningen där ;) hade hellre gett mej ut i kylan på en härlig fotorunda.
 Ha en fin dag alla!

6 kommentarer:

Fågel Blå sa...

Hua låter inget vidare med kall lägenhet,
hoppas det fixar sej snabbt!
Fina bilder hos dej
Härlig helg till dej
Kram Kathrine

Hajan sa...

Det med bilder lilla vän det kan Du, Det märks också att Du tycker det är roligt med kameran.

Ha en trevlig helg nu önskar Hajan

Mamma C sa...

Låter verkligen knasigt att sätta igång med ett sådant arbete när det är kallt ute. Då blir det raggsockor och mössa inne också kanske ;)
Kram Mamma C

Anonym sa...

Verkar konstigt att göra ett sånt arbete vid den här tiden på året! Men antar att ni får använda värmefläktar och lösa element, men ändå inte bra.

Meta sa...

Ja visst kan man undra, det är lite av en upp och nervänd värld vi lever i känns det som inte bara i naturen då. Hoppas det blir några varma dagar ute hos er då. Minns när det var stambyte hos oss det var inget kul då fick v tömma vårt förråd. En sak var bra det kastades en hel del.
Ha en fin och bra vecka
Kram Meta

Anonym sa...

I feel for you having to clean when it's cold! Your captures are beautiful little treasures:)