lördag 10 maj 2014

De regnigaste av dagar...
 
 
Det öser ner, häller ner, vräker ner och kyler ner det förbaskade vårregnet och jag är verkligen ingen sån där kläder efter väder-människa för jag vill ha sol, värme och gatuserveringar nu, jag längtar ju. Men det är väl bara att bita ihop och finna sig för inte är det mycket man kan göra åt. Får väl bli en sitta inne-helg. Får väl bli en skaparhelg helt enkelt, man får göra det bästa av situationen. Vad gör ni de regnigaste av dagar?

6 kommentarer:

Anonym sa...

Sitter och är allmänt trött, jag blir så påverkad av vädret! Nej nu gäller det att ta mig i kragen, göra lite helgfint och hämta hunden hos farmor och farfar, där den varit inhyst över natten. Hoppas du får en fin inne-helg med energigivande skapande:) Kram / Ninni ♥

Hajan sa...

Förr var jag påverkad av vädret, men det spelar ju ingen roll ändå
det är ju lika dåligt vad jag än tycker.
Just nu tycker jag att det höjer sig lite,
något ljusare ute kan man säga.
Det syns att det finns en sol, någon stans ovanför.

Händigakvinnan sa...

Ha,ha näe här blev det kläder efter väder. Har snickrat hela dagen ute i trädgården. Hunden tvingades vara ute hela tiden. Kanske var det därför han hemföll till att gräva upp lökar ur rabatten. Nu ligger allt från strumpor till mössa i tvättmaskinen och det känns som jag varit på spinningpass med mycket luft. Nu är det soffan, bok och gott vin som gäller!
Trevlig helg!

Mamma C sa...

Peppar, peppar här har det bara droppat lite grann idag. Men mulet har det varit tills det blev kväller.
Kram Mamma C

Anonym sa...

Här i Wales regnar det också ibland (eller kanske rättare sagt ganska ofta), men i helgen har det varit omväxlande sol och regn. Hoppas det är bättre väder hos er idag!

Meta sa...

Häär tog våren semester förra veckan och vinterjackan fram och gummistövlar på. Det regnar mest hela tiden det gäller att va snabb mellan skurarna om det skall planteras eller gödslas.
Ha en fin början på veckan
kram Meta