fredag 30 augusti 2013

Lite höstfägring...


 
Lite höstfägring har tagit plats i mina balkongkrukor. Ja Violmurgrönan är väl inte någon höstväxt egentligen men jag skaffade ingen tidigare i sommar så den fick följa med hem nu i stället bara för att den är så söt. Violmurgrönan har gemensamt med Cyklamen att de ska ha vatten underifrån på ett fat för om man vattnar den ovanifrån drunknar de små blomknopparna som kommer upp ur jorden.
Önskar er en trevlig fredag och helg!
 
 

8 kommentarer:

Fågel Blå sa...

Så glad jag blir av dina bilder!
Underbart!
Önskar dej en fin helg
Kramar Kathrine

Maliva`s verden sa...

Vakkert med de lillafargene til zink...me like! Ellers har jeg fulgt bloggen din i sommer, og jeg skjønner ut i fra bildene at du har hatt en toppen sommer med dine. Vakkert vær har dere også hatt ser jeg....Nå er jeg også tilbake til gamlelandet, og nyter den friske luften igjen. Men en trøst for min del...er at jeg kommer til å pendle det neste året. Borte bra med hjemme her i Norge best....hihi. God helg til deg fra meg.

Blan betong och gammeldags pioner sa...

Hej, ja det är inte utan att man börja längta lite efter hösten.....vi har ju haft en underbar sommar o visst hoppas man på många härliga dagar fortfarande...jag har ju själv tjuvstartat med lite vita pumpor!!!! HA en härlig helg kram från Maja

hemma hos lilla mej sa...

Underbara bilder som gör mej glad .Önskar dej en skön och härlig fredag .Kram Rita

LIVSGLITTER sa...

Vilken vacker buddha ♥

Hajan sa...

Höst-blomma Ja Cyklamen är en riktig höstblomma. Krysantemum
man kan göra så mycket.
Här har det regnat och åskat lite, det känns underbart. Sen doftar det härligt, har nyss tagit
ut en äpplekaka ur ugnen. Det är höst det med.

kram

Meta sa...

Oh vad fint får lust att fixa lite här på balkongen med, har ju flyttat hem från kolonin så då får jag trösta mig med nåt fint på balkongen.
ha en fin fredag
Kram meta

G:a Affären sa...

Så fint med blommorna och krukorna tillsammans! Och så den lilla indiska figuren till detta.
Då vet jag varför min violmurgröna tunnade ur och sedan tynade bort. Vattna på fatet, det ska jag komma ihåg till nästa planta!

Kramar
Cia