måndag 10 juni 2013

Svensk sommar...

 

 
Sol, värme, åska , hagel och drivis, ja ungefär så har helgens väder sett ut ;) Typisk svensk sommar helt enkelt. Helgen har pendlat mellan skönt uteliv och bäst att hålla sig inne när åskan dundrade så att hela huset skakade i går.  Får hoppas bara det blir fint väder till skolavslutningen på torsdag.
Tur med vädret hade i alla fall alla inblandade i prinsessböllopet i lördags, vilken oerhört vacker klänning hon bar och slöjan och buketten var fin om än lite väl vit (hade gärna sett nån liten pastell i den). Jag älskar just de rundbundna buketterna mest av allt.
Ha en trevlig måndag alla!
Eng...
A typical Swedish summer weekend we just had, with sun, heat, rain and thunder and we also had a beutiful prinsesswedding to Watch, so nice dress from Valentino on the bride and a nice round tied bouquet with white roses and Lilly of the valleys.
Wish you all a nice monday!
 
 

4 kommentarer:

G:a Affären sa...

Blir glad att en florist kommenterar buketten och tycker precis som jag! Jag hade också gärna sett någon fler färg i den.
Klänningen då, helt underbar! Vi hade inte kunnat gjort den bättre, fniss.

Underbar är också bilden med såpbubblorna! Det vore väl något på ett bröllop?

Här åskade det i går. Jag känner obehag för tandläkaren och just åskan då jag inte själv har kontrollen. Inte så långt härifrån slog åskan ner i ett hus, vilken skräck! Undrar om det är dyrt att skaffa åskledare...

Nu önskar jag oss många fina dagar utan mörka moln.

Kramar
Cia

Country Hill sa...

Såå många fina bilder som alltid hos dig.
Klart du ska ta bussen och besöka In the Mood butiken är så fin, duktiga Anna-Karin kan verkligen skapa fina miljöer.
Ha det gott!
Kram Lena

Hajan sa...

Lilla finurliga Du, så himla skönt med såpbubblorna, och i olika färger. Gud vad du kan mycket
underbart att se, man bliver glad när
man varit hos Dig en stund.

Tack och kram från Hajan

Mamma C sa...

Ja, nu är det Svensk Sommar igen :) Idag har solen lyst och det har varit varmt och gott. Men helt plötsligt blev det kolsvart på himlen och sedan har det bara regnat.
Kram Mamma C