söndag 16 juni 2013

Aror och drakar i skyn... 
En sommaroas för oss storstadsråttor en solig lördag är förstås Hagaparken, här strövar vi omkring, leker, fotar, umgås, äter glass, fikar eller spanar in någons vackra bröllop ( i går såg vi två)  och det händer alltid någonting.
I går var det tex ovanligt vackra fåglar i parken, tex dessa blå Aror fast jag har ju fågelfobi så jag höll mej på avstånd och zoomade trots att de satt fast i selar. Nu vill förstås min Em ha en sån :S men där blir det stopp, vilka djur som helst men inga fåglar hos mej, tack ;)
Men en drake att flyga runt med i parken kanske hon kan få, eller kanske vi kan bygga en själv. Hmm det kanske blir dagens projekt i det ambivalenta väder vi har i dag.
Må så gott!
Kites in the sky...
The Place to be in sunny summerdays in Town is Hagaparken. Anything can happens here. Weddings,  beutiful animals, playing or relaxing with a glass of wine or a great cup of coffe or an ice Cream watching kites in the sky. Think were gonna build our own kite today :)
Have a nice sunday!
 

4 kommentarer:

Hajan sa...

Oh vet Du? en sådan Ara hade Mamma C och hennes man, det klack till i mig när jag såg dessa två.
Han hade Amazonas också 2 st, som kunde härma min Östgötska dialekt
på pricken likt.
Tösabiten är söt med, här skriver man
bara om papegojorna när du har en sådan rar tjej.

kram Hajan

Mamma C sa...

Förstår att det är en härlig plats att ströva omkring på. Såg att mamma skrev om våra fåglar. Som mest hade vi 8 st. olika sorter hemma samtidigt. De var lösa när vi var hemma eller i sin stora bur ute på gården. Det var ett jäkla tjatter ibland. Några som sjöng, en som visslade och så någon som bara babblade samma sak hundra gånger om :)
Kram Mamma C

Fågel Blå sa...

Ja där är det fint!
Härliga bilder, och så stor din söta dotter blivit!
Önskar dej en fin Midsommarvecka
Kramar Kathrine

G:a Affären sa...

Härligt att det finns så många grönområden i närheten och Hagaparken är spännande. Jasså, du gillar inte fåglar? Så färggranna varelser! Och din dotter är verkligen en söt varelse!

Kramar
Cia