tisdag 21 maj 2013

Trädgårdsälvan...

 
Det blir mycket utomhusbilder nu. Inte så konstigt förstås när man i månader gått och längtat sig nästan sjuk efter vår och sommar och äntligen är den här. Man försöker ta tillvara varje minut därute på ett eller annat sätt. Och är man en fotonörd som jag måste man ju bara hinna få ned alla olika blomningar på bild. Maskrosbollar tycker jag är alldeles underbart söta och Klematisen har nu knoppar och den där lilla trädgårdsälvan sittandes på en stensvamp älskar ju att få va med på bild.
Undrar om någon av er vet vad det är för växt på bilden i mitten? Tycker det ser ut som en blandning av Pumpa och köttätande växt eller nåt från spelet plants vs zombies kanske :)
Ha en bra dag alla!
English....
At least its great to spend time outdoors again. Just love too see waht happens in the garden week after week. The favflowers thats on the way up this week is the blue/Purple Clematis. And the cute Little things  on the pic in the middle. And ofcourse my Little garden fairy is buisy now ;)
Have a nice day!

6 kommentarer:

Meta sa...

Så fina närbilder du visar, det är otroligt vad vår natur kan ge oss att njuta av.
Ha en fin vecka
Kram Meta

Hanna sa...

Vilka fina bilder!

Anci sa...

Det är fina vårbilder !!

Kram
Anci

Mamma C sa...

Superfina bilder, och vad det är för blomma har jag ingen aning om.
Kram Mamma C

Ewa`s Galleri sa...

Fantastiskt fina bilder,och den på maskrosen är kanon
ha en bra dag

G:a Affären sa...

Så roligt att lilla trädgårdsÄlvan gillar att vara med på bild! Och det syns genom bilderna, så fin och alltid lite mystik kring henne. Det är många lekfulla och vackra bilder som sitter kvar på min näthinna.

Kramar till er två!
Cia