tisdag 19 juni 2012

Skapar...

Vi skapar för fulla muggar denna vecka. Tyg, papper, pärlor, garn, papperslera m.m. Finns massor att göra i detta perfekta skaparväder. Det färdiga resultatet lär ju dyka upp här så småning om. Papperslera är kul om man gillar att forma med händerna men inte har tillgång till keramikverkstad. Plattan längst ner till vänster har jag kavlat sen stansat orden "youre one in a million" med små metallstämplar som egentligen är tänkta för metalltryck (finns hos Claes O) sen har jag tryckt en gammal virkad "tantduk" mot den för mönster men förtydligat med att sticka små hål med tandpetare. Skålen som papperstrollsländan landat i är formad runt en annan skål men har fått ha överflödet kvar som en krusig kant. Ha en bra dag!
This week is made for crafts in my house. Sewing, pearls, yarn, paperclay, paper and moore. Theres a lot of fun to do days like this. The white plate behind the candleholders are stamped with letters made for metallic and says "yore one in a million". Have a nice summersday!

5 kommentarer:

Fågel Blå sa...

Åhh så mycket fint skapande!
Så duktig du är!
Önskar dej en fin Midsommarhelg
Kramar Kathrine

Karla sa...

Skålen var underbar fin! Vad hittar man ...papperslera? Är riktigt sugen på att prova själv,Kram Karla.

Hajan sa...

vad är papperslera
jättesnyggt,
Du är så påhittig
trevlig helg

Mamma C sa...

Alltid lika kul att skapa med sina händer och se när något sakta växer fram.
Kram Mamma C

G:a Affären sa...

Ni verkar ha det mysigt med pyssel. Papperslera är nytt för mig, jag gjorde dockor förr med cernitlera, det härdade i ugnen eller också gick det att koka. Minns de makabra frågorna; har huvudet kokat klart? Nej men händer och fötter...!
Kanske du berättar mer om papperslera sedan?
Kramar
Cia