lördag 14 april 2012

Nordiska trädgårdar 2012


Ett collage från årets trädgårdsmässa...


Collage från Jan Rundgren och Lars Rings monter.


Finaste montern och inspirationsträdgården enligt mej helt klart
ZETAS. Black beauty, rost och rotting


Dagens bästa tips för den som inte har trädgård men kanske en liten balkong eller loftgång eller liknande, odla i byrån! Man får plats med massor och det går att göra hur fint och roligt som helst! Skillebyholms yrkeshögskola kommer den vita byrån från och den rosa från Säbyholm. Bra idé enligt mej.
Massor med fint och inspirerande fanns på mässan förståss och många roliga härliga möten. Men den är stor! Själv brukar jag hålla mej undan delen med maskiner och lökar eftersom jag in te har egen trädgård men det finns nåt för alla. I år pågår även Florist SM under mässan och i dag gör de brudbuketter hade jag vetat det skulle jag väntat med att gå tills i dag eftersom brudbuketter är ju mina favoriter. Tog en massa bilder på fina drömträd de tävlande gjort som jag visar i morgon. Ha en bra lördag alla!
Yesterday I went to this years  garden fair "Nordic gardens" Its a big fair with lots of nice things and also lots of boring things like machines and stuff ;) Here I`ve made some collages from the fair of things I like. I love the ide with gardening in the drawer, great for a small space balcony. And I love the combinition of black, rust and rattanfurniture
Have a nice day!

6 kommentarer:

G:a Affären sa...

Själv älskar jag att strosa omkring på trädgårdsmässan men i år stannar jag hemma och tar del av dina bilder, estetiskt ihopsatt som vanligt!
Kul idé med byrå odling.
Ha en fin lördag
/Cia

New olds by IsJa - Isabell sa...

Vad härligt att få se trädgårdsmässans utbud via dig! Sååå fina bilder! Man blir så inspirerad men tittar man ut genom fönstret tappar iaf jag all lust att göra nåt vårigt:)) Kram på dig

Fågel Blå sa...

Åh vilka härliga bilder du bjuder på!!!!
Så inspirerande!
Ha en fin helg!
Kramar Kathrine

Christina sa...

Tack för fina bilder, kula att se när man inte själv kan vara där!/Lila-Christina

Anonym sa...

Rolig ide med byrån!
Inger

Sanne sa...

Dear Katta,

wvery nice pics , I love such faires , too, but here they are in later spring time..

Have a nice sunday ,

Sanne