onsdag 11 januari 2012

Handmade...Har fått ett gäng handsydda/broderade band som jag inte riktigt vet vad jag ska ha dem till. De har legat hemma hos mej ett tag nu och inte blivit använda ännu, har i och för sig inte haft tid med det heller. Men de väcker tankar, jag tänker på den någon som suttit och lagt ner många timmar på dem och gjort dem så vackra. Det här var väl vad man på kvällarna sysselsatte sina fingrar med förr innan Lap topens tid, innan Face book och bloggande. Kanske man borde försöka sig på att sticka eller nåt igen det var ett tag sen och det kan ju vara riktigt avkopplande. Hmmm nåt att fundera på, ha en bra dag alla!


Some handmade embrodiered ribbons that was given to me, I have not used them for anything yet but think they are beautiful. It makes me think of what women were doing in the evning before times of computers, face book and blogs and I suppose some are still. Have a nice day!

6 kommentarer:

Fågel Blå sa...

Hej Katta!
Vilka vackra band helt underbara!!!
Så fint att ha!!!
Kanske du kan hitta inspiration att använda dom till något,runt en tröja eller blus som en manschett, eller nåt annat fint..
Kram Kathrine

Systrarna vitt sa...

Hej, Så fina band du hittat, det är sant man måste bara köpa sådana skatter även om man inte vet exakt var dom ska hamna :). Ett tips kan vara att hänga en granriskrans i till julen (nästa jul då) eller en annan slags krans nu.
Kram Liselott

Sanne sa...

Dear Katta,

wow, they are really something very special....you are rihgt , a work for cold & dark winterevenings long time ago...

Have a nice day,
Sanne

Anci sa...

Jag hoppas att du kommer på något bra sätt att använda dem på. De kan säkert passa på många saker.

Kram
Anci

Skogslyckan sa...

Tänk vilken massa timmar det ligger i de spetsarna. Man hinner tänka och funderar mycket under tiden, tänk om de kunde berätta... Tack för söt kommentar om min dukning!
Kram Pia

G:a Affären sa...

Vackra band! Jag tycker du visar dem så fint med bilderna, ibland kan även band "bara vilja vara"...
/Cia