måndag 14 november 2011

Vintage flowers....

När jag var på antik och konstmässan förra helgen kunde jag inte motstå en del gamla blomsterbilder de sålde där. Bla fanns det gamla vykort från förtiotalet med målade blommor som kommer att komma till användning framöver (jag har några ideer) och så fanns det undervisningsbilder av blommor från en bok från 1920-talet som bara ville få följa med mej hem, det blev en hel bunt med såna vackra skönheter även om bara några syns på dessa bilder. I dag startade dagen med ett stort kompositionsprov i skolan och jag tror nog det gick hyfsat bra, skönt när de är gjorda dessa skrivningar och man kan slappna av lite mera. Ha en fin måndagskväll allihopa!


*


Last weekend when I visited the antique and art fair here in town I could not resist to buy som printed flowerpaintings on postcards from the forties and som bookpages whit flowers from the twenties I have some ideas what to do with them all. Have a nice mondayevning!

6 kommentarer:

Sanne sa...

Dear Kattam

those vintage flowers are soo beautiful...I would put them in a frame...

Have a nice start of the week,
Sanne

Viola sa...

Visst är det vackert med gamla blomtryck..kan berätta att det blev besöksrekord denna helg, är trött men så nöjd över att det blev så lyckat, ha en fin vecka, kram

Ewa`s Galleri sa...

Jättefina kort
Spännandeatt få sevad du har för ide med dem
Ha en bra dag

Fågel Blå sa...

Godmorgon Katta!
Så vackra bilder och kort du kommit över, underbara.
Önskar dej en fin vecka
Kramar Kathrine

Maliva`s verden sa...

Gøy å komme over noe så gammelt og vakkert;o) Nå frister det også med noen av dine vakre buketter her i huset....men får nok heller kose meg her inne hos deg.
Ps! Har du foresten hørt siste skiva til Sigur Ros?
Ønsker deg en super fin lille-lørdag. Klem fra meg

Lisa.L sa...

Vilka vackra ark ! :D wow ! kram