söndag 4 september 2011

Formal linjär stilart...

I veckan som gick har vi arbetat med formallinjär stilart på skolan vilket kortfattat handlar om kontraster. Ett mycket roligt sätt att skapa med blommorna både i buketter och dekorationer. Den översta bilden med en Molucella (den långa gröna) fick sambon på sin födelsedag. Bilderna under fotade jag på skolan i deras vaser. De två nedersta bilderna är i grunden samma blommor Kängurutass "Anigozanthos". Höstvädd "Scabiosa", Monsterablad. Men sen med olika andra växter, i buketten Eukalyptus och i dekorationen Ormhassel. Det här är bara en liten del av vad vi gjorde och det var en mycket rolig vecka skulle vilja fortsätta med det i evighet.*This week we started with formal linear bouquets and decorations at school and it was so fun. Heres som of them. Pic nr 3 and 4 is about the same flowers but one is a bouquet and the other is an decoration. The flowers in those are Anigozanthos and Scabiosa.

4 kommentarer:

4U2! sa...

Så mycket man kan göra med blommor!
sv: fotoutmaningen pågår fredag till fredag så det går att medverka när man vill!

New olds by IsJa - Isabell sa...

Du verkar ha så vansinnigt kul, Katta! Vad roligt att få skapa och skapa ännu mera! Snygga buketter. Jag gillar skarpt dessa linjära buketter...
Kram

Vitfärg och Kompost sa...

Tack för kommentaren på min blogg. Ja, vilket sammanträffande med lampskärm, skor och så ser jag att vi bär samma namn också...:)
Vilken härlig blogg du har, snygga blomsterarrangemang! mvh
katarina i Umeå

Mamma C sa...

Så himla vackra buketter, tänk vad mycket man kan fixa till med blommor.
Här kommer receptet på barsen
155g. protein
155g. havregryn
25g kakao
50g flytande honung
50g jordnötssmör
50g jordnötter
200g vatten.
Blanda ihop allt och stryk ut smeten lagom tjock på ett bakplåtspapper. In i ugnen på 175 grader i ca. 7-12 minuter.
Kram Mamma C