torsdag 28 juli 2011

Lazy summertime...
Den lataste tiden på sommaren har infunnit sig hos mej nu den där tiden då man sitter uppe alldeles för länge på natten och kollar på film eller spelar härlig musik och bara njuter av att det är sommar och ledigt. Så blir det långa sovmorgnar med och goda långa frukostar med smootie. Lite lathet och slapphet i solen,spel eller en bok eller ett block och en penna, möbler som flyttar ut för extra mysfaktor det är semester det att bara vila och ladda batterierna.

*

The most lazy time in the summer is here, late nights with movies or listening to cool music in the night and sleep til late in the morning.

8 kommentarer:

Mamma C sa...

Låter helt otroligt skönt. Inte många knop här heller just nu.
Kram Mamma C

Sanne sa...

Dear Katta,

yes what a great time....schoolholidays will start tomorrow....I´m soo glad then we could do the same things like you...we love to listen to music, go to openair theater...

Have a nice & relaxing time,

Sanne

hemma hos lilla mej sa...

Låter bara så himla skönt.Här blir det inte mycket gjort heller.Ha en fin torsdag.Kram Rita ♥

Loella sa...

Just.....precis....så..skall sommaren och dess ledight....vara..

Låter underbart!
KRam mananaLoella

Home No.1 sa...

Hej, låter helt underbart...kram Annica.

Hanna C sa...

Vad härligt det låter:-)
Du borde bli inredningsfotograf! Du är så himla duktig på att komponera snygga bilder och hitta precis rätt ljus för dem.
Kram Hanna

Viola sa...

Låter som ni har sköna dagar, är oxå uppe väldans sent men än är det ingen ledighet här..men ska faktiskt till österlen i helgen, blir en minisemester på 4 dagar :) ha en skön helg, kram

Fågel Blå sa...

Låter härligt!!!!
Kikar in och önskar dej en fin Helg!
Kramar kathrine