lördag 11 juni 2011

Den vackraste av Pioner...Så har då mamman i den här familjen dvs jag fått sommarlov!!! Kidsen däremot får det inte förrän på torsdag. Vi hade en trevlig avslutningsfika i går och alla i klassen fick den vackraste av Pioner av den bästa av fröknar, tror det är en Kinesisk buskpion. Vilken tropisk värme vi fått redan då! man vet knappt var man ska göra av sig stundvis och att sitta på nån av stadens bussar är verkligen en plåga tur det blir mindre sånt ett tag nu. Ha en skön tropsisk lördag alla!!


*


Its hot in Sweden right now,like tropic heat. Nice but sometimes a little to much. Yesterday i left my school for the summer and everyone got a beautiful Piony from our teacher before we left. Have a great day!!

9 kommentarer:

Vit Poesi sa...

vilka fina pioner, så otroligt vackra!
Ha en fin lördag!
Kram Malin

hemma hos lilla mej sa...

Åååå vilka underbara pioner.Bara så underbart vackra.Önskar dej en fin Pingstafton.Kraaam Rita ♥

Fågel Blå sa...

Den du var fin!!!!
Håller med dej om värmen!!!
Ha en fin fortsättning på Pingsten
Kramar Kathrine

Mamma C sa...

Vi har en kinesisk trädpion, kanske är samma sak. Men tyvärr blir det inga blommor på den i år. Men våra andra pioner blommar för fullt. Ha en fin pingst.
Kram mamma C

Lenas trädgård sa...

Vilken vacker pion! Här kommer de snart en efter en att blomma...Efter min trädpion, som nu har gjort sitt...en vecka, sen var det vackraste vackra över...Men de "vanliga" är också hur fina som helst!
Ha ett härligt sommarlov!
Lena

Katarina sa...

Tänk att det finns så många vackra blommor, den ena vackrare än den andra, och pioner är en av dem. Man blir glad. Kram Katarina :O)

Livsnjutaren sa...

Tack söta du för fina kommentaren hos mej. Vilka vackra blomsterbinderier du lär dej!!!! Sådant vill man kunna ;)) Pionen är verkligen en underbar blomma. Jag har en vit pion som blommar just nu, ser dåligt ut i de andra iår....

Må gott.

Yvonne sa...

Vilken färg! Jag har sett gula trädpioner, men aldrig något liknande. Ha en skön sommar.
HälsningarYvonne

Fru C sa...

Ha ett bra sommarlov...men den där värmen får du gärna skickar över till mig....jag saknar den!

Kram//