torsdag 3 mars 2011

Lovet fortsätter...Här fortsätter lovet på hemmaplan bla så har the deep sea på Cosmonova avverkats och den filmen kan jag varmt rekomendera om du bor i eller har vägarna förbi S-holm. En helt fantastiskt film om havets varelser och vad som händer där under ytan. Det har även pysslats och städats och så har vi bio kvar att se i morgon i dag blir det nog lite shopping. Ha en bra dag allihopa!
*
Here the days passes by in a nice tempo this week. We been doing nice things together me and the kids seen a digital 3d-movie about the life under the deep sea and seen friends and to morrow it will be time for a movie. Have a nice day!

7 kommentarer:

Hemma hos Bröderna Bus sa...

Det låter inte alls som ett tokigt lov. Cosmonova är ett riktigt spännande äventyr. Här har vi vårat roliga kvar;). Vi får väl se vad som händer då.
Vädret är strålande just nu och jag hoppas att det fortsätter så även nästa vecka. Det är skönt att våren har visat av sig från sin bästa sida.
Ha ett fortsatt trevligt lov. Kram

Elin sa...

Hej!
Låter som om du har ett kanon bra lov. Jätte fin bilder du bjuder på.

Ha en fin dag!
Kram Elin

Marie//Tekla Maräng sa...

Tack för idén att ta sig till Cosmonova. Det låter som att ni har det riktigt bra, skönt.
Kramar:)

Jill i Fyra Rum och Kök sa...

Så härligt med sportlov på hemmaplan, att bara ha det mysigt och hitta på roliga saker. Och det finns ju hur mycket skoj som helst i Stockholm. :-)

Ha det gott!

Änglarum sa...

Såg den filmen förra sommaren, den är riktigt sevärd..Önskar dig en fin helg Kramiz Jessica

Elisa Day sa...

Tom tändsticksasken är vacker hos dig :) Låter som ni har ett bra lov Kram

Mamma C sa...

Vilket toppenlov ni har.
Kram Mamma C