fredag 25 mars 2011

Här snackar vi växthus...
I kväll är mina fötter riktigt sura på mej. tidigt i morse mötte jag upp min klass i Årsta för ett studiebesök hos blomstergrossisterna i partihallarna, därifrån får vi på skolan och de flesta blomsterhandlare sina blommor, ett intressant och trevligt besök där vi alla fick en fin blomma med oss när vi gick. Sen bar det av till Älvsjö och trädgårdsmässan där några timmar och många steg spenderades. Min vän Canon fick förståss följa med så lite bilder blev det. Jag börjar här med att visa härligt vackra växthus eller ska man kanske kalla dem lusthus, hur som helst ovanligt vackra var de och den där stooora lampan skulle mer än gärna fått följa mej hem. Nu ska här vilas ordentligt så kanske fötterna och huvudet orkar med en vända på Antik och kuriosa-mässan i helgen med, vi får se. Må väl!
*
Been with my class from school to a garden-fair today again, and now Im back home with feets in pain. Here are some pics of really nice gardenhouses, and that lamp I wish would had came home with me ;) Take care!

5 kommentarer:

Elisa Day sa...

Vilket växthus! Såg en likadan lampa i en affär igår, skulle inte heller tacka nej till den. Hoppas du får en bra helg! Kram

Fru C sa...

Åh....Älvsjö och sen vidare....lyckans ost....men fötterna ;P jag känner med dom!

Kram//

Sanne sa...

Dear Katta,

you n are soooo lucky , you choose the right school/ job to see all those beautiful things !!!!!

Great weekend,
good night,
Sanne

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

For et vakkert veksthus:)
Nyt dagen..
klemklem

NataljaOblonskaja sa...

Visst var det läckert det där växthuset, ...och även inredningen...gick därinne ett bra tag och beundrade alla lamporna.
Tyckte annars mässan var en liten besvikelse....fanns inte så jättemycket nytt eller innovativt. Eller så har man bara för stora förväntningar. ...
Ha det bra!
Camilla