söndag 6 februari 2011

Sundaygirl...Söndag = vilodag, förhoppningsvis. Man behöver ju det ibland, tid för att fixa hemma, fota och grejja med annat pyssel skulle ju med önskas. Den här söndan ligger nästan öppen och fri till vad som än önskas. Lite läxhjälp till barnen och lite latin som ska nötas in i mitt huvud sen får det bli som det blir med resten, ha en bra Söndag!
*
I´m a sundaygirl so today im gonna enjoy.
Have a ice sunday everyone!

11 kommentarer:

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Nydelige farver du viser...ja du får hvile deg du...her er det ivei til markedet:)
klemklem og kos deg...

Angel.Pearls sa...

Jag älskar de dagarna..som bara får gå, medan man 'fixar'.Ha det gott!! ..ser att det smugit sig in tofsar hos dej -är det en ny fluga?!! Kram Eva

Viola sa...

Låter som en härlig söndag, inga förpliktelser, hoppas ni har lika underbara väder som vi har, här strålar solen från en klarblå himmel, ha det gott, kram

Mamma C sa...

Skönt med sådana dagar när det inte finns några måsten.
Kram Mamma C

Sanne sa...

Dear Katta,

today was the first sunny day since weeks...it was warm ( 11 °C ) , alittle bit like spring in the air...hope you had a nice day...

best wishes for the new week,
Sanne

Ewa`s Galleri sa...

Skönt med dagar med så lite måsten som möjligt
Fina bilder ,anar jag tofsar på bilderna??
Ha en bra vecka

Anita sa...

Det var kreativa dagar du visar, så underbart att frossa i alla dessa blomster. Förstår att det blir svårt att missa en dag, när det blir så mycket nytt att lära sej.
Ha en bra vecka!
Kram Anita

Levindas Värld sa...

Hoppas du fick en skön söndag! Härhemma har jag haft det jätteskönt! Rensat lite bland alla grejer och sen bara njutit av dagen :)

Lediga söndagar är GULD!!

Ha det fint!

Annica sa...

Härliga bilder speciellt den med fåtöljen...gillar färgerna=) Hoppas dagen blev som du tänkt/Annica

Fru C sa...

Nu är det måndag och jag hoppas att du hade en härligt skönt söndag. Underbara foton som vanligt! Hoppas att latinet sitter nu (ler)
Kram//

Maliva`s verden sa...

Vakre farger...og herlige detaljer. Kjedelig når barna er syke, ønsker dattern din god bedring,og lykke til med studiene for din del;o)
Klem fra meg