onsdag 5 januari 2011

Vardagsrummet har växt...

Igår åkte julen ut med buller och bång tom julgranen som varit så mysig sa vi farväl till. Fram i stället med vanliga ojuliga saker och upp med fräscha vita gardiner i vardagsrummet och tänk helt plötsligt känns det som vårt hem växt med flera kvadrat. Den lilla lökväxten som flyttade in i den rostiga lyktan för ett tag sen har även den fått flytta ut och vad den heter kommer jag inte ens ihåg. Ha en bra tretton dag allihopa!
*
Today my home is free from all stuff that reminds of christmas, we even said god bye to the x-mas tree. And all
of the sudden everything feels big and light at home.
Have a nice day.

11 kommentarer:

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Hei sveis....:)
ja..nå driver jeg på jeg og...men det går ikke fort...må jo blogge litt innimellom:)
ha en vakker dag..
klemklem

Fågel Blå sa...

Åhh gillar din lykta så mycket!!!!!
Önskar dej en fin afton!
Kramm Kathrine

lugnet sa...

Visst kan det bli lite trångt(och mysigt ett tag):)med alla julpiff men sååå skönt när man städat bort allt också!! Här har vi endast adventsstakarna kvar då det känns så mörkt i fönstren när jag tar bort dom..skulle haft lite fina lampor där istället! Nu ska jag och Alva på Nacka Forum då hon fick presentkort i julklappsom "bränner i fickan":)
Kram/Ullis

Sanne sa...

Dear Katta,

I know exactly wht you mean...Tomorrow there is a big holiuday her in bavaria, called Dreikönig ( the three kinds coming to jesus...you know that ? ) all children ( with clothes of kings )went from house tot house to collect money for children in poor countries...

And after that, we will put our christmas stuff away , too...

Have a great time,
Sanne

Skogslyckan sa...

Ja visst blev det ljusare inne, känns som mitt kök blev dubbelt så stort! Så fint med blomman i lyktan! Ha en skön trettondags helg!
Kram Pia

Mamma C sa...

Här kommer julen oxå städas bort.
Ha en fin afton.
Kram mamma C

Ullis/Leva på landet sa...

Visst är det mysigt när man tar fram julsakerna, men precis lika skönt när man får ta bort det och ta fram ljusa härliga saker igen.
Kramar Ullis

Pernilla Björkholmen sa...

Det känns uppenbarligen som att julen är över och nya härliga färger ska in. Trenden är ju nu att det blir pasteller i alla dess möjliga former är hett i vår. Ska själv städa ut allt i helgen och in med nya fräscha saker, kanske måla om några saker i andra färger. Kram !

Angel.Pearls sa...

Sött! Oj, redan kastat ut julen..den blir nog kvar ett litet tag till hos oss. Fina blomsterarrangemang du bjuder på -hyacinterna är verkligen fina! Ha en skön helg/Eva

Kathys Home sa...

Visst är det väl hääärligt att få städa bort julen, det gjorde jag med häromdagen och det känns som en frisk fläkt...:-) Ut med det gamla och in med det nya...kram kat

Fru C sa...

Jag ska också....så fort jag blir frisk....men det kan ju dröja tydligen. Längtar efter VÅR!