lördag 1 januari 2011

Nya tider....


En ny dag en ny månad ett nytt år att fylla med bra saker
är nu här. Hoppas ni alla haft en bra nyårsafton det har vi
bortbjudna på god hummer till nyårsmiddag som vi var. Men aldrig har jag sett så lite fyrverkerier som i för för snön fullkomligt vräkte ner så man såg knappt två meter bort, men som ett trollslag vid tolvslaget slutade det snöa och hela himmlen glittrade av alla tänkbara färger och fyrverkerier.
Gott nytt år på er alla!
*
New day new mounth and a new year to fill with good things is here. Hope you had a nice new years eve, we did.
Happy new year!

8 kommentarer:

kathrin sa...

happy new year my dear, big hugh Kathrin

Karin sa...

Gott Nytt År.
Vi firade med fin middag med familjen och 12-slaget med vänner men utan tonåringar. Det är livets fas nu.
Vi hade dimma/dis, men smällarna och fyrverkerierna var många. Vår lilla hund var rädd, men i familjens närhet höll hon sig ganska lugn.
Njuta av ledigheten nu alla dessa röda dagar!:)

Loella sa...

Gott Nytt År Katta!
Låter som ni hade en trevlig afton i storstaden. Själv jobbade jag hos Farbror Blå och det funkade det också.....Tog del av din resume´, tänk vad man hinner med på ett år....Själv vill jag också bara minnas det som var bra, och släppa taget om det som varit mindre bra, och gå vidare in i det nya och se möjligheterna som kommer med det.....

Kram till dig och din familj!
Loellan

Fru C sa...

Gott nytt år på dig!
Carolina

Viola sa...

Här har det varit en lugn nyårshelg med supé hos grannaen, vid tolvslaget regnade det här för fullt men idag nollan, hoppas första dagen har börjat på allra bästa sätt, kramen

Mamma C sa...

Vilken trevlig afton ni haft. Här både regnade och snöade på 12 slaget.
Kram Mamma C

Country Hill sa...

Tack snälla goa Katta för Din kommentar, visst är glasen fina jag har ärvt dom efter min svärmor och tyvärr bara fyra stycken kvar.
Tiaran ( i plast ) hade jag faktiskt på mig en stund, gissa om jag var tjusig det tyckte i alla fall maken, vi hade en lugn nyårsafton med vår gamla vovve.
Nu ser vi ett nytt år ann med massor av möjligheter, Du med Din utbildning och jag med flera mässor. Jag är säker på att vi ses även i år!
Kramar Lena

Katta sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.